Hoe ik werk

Mijn doel als fotograaf is om jullie zo puur mogelijk vast te leggen. Fotograferen alsof ik er niet ben. Maarja, ik ben er wel en met een grote camera voor mijn gezicht en het ‘klik-geluid’ wanneer ik een foto maak ben ik niet heel onopvallend.

Ik ben flexibel, rustig maar ook speels en met die eigenschappen zorg ik voor een ontspannen sfeer tijdens het fotograferen. Lees hier onder hoe ik dat doe.

MariskaReneMatsPepijn+%2848+of+59%29.jpg

Flexibel

Als moeder begrijp ik de kwetsbaarheid van de eerste weken. De vermoeidheid en het overweldigende gevoel. Daarom probeer ik zo flexibel mogelijk te zijn. Mocht je een dag van tevoren merken dat jij of je kind zich niet goed voelt, dan verplaatsen we (kosteloos) de afspraak.

kraamfotografie

Rustig

Graag neem ik bij de start van de shoot even de tijd om aan elkaar te wennen. Ik hoor graag over jullie ervaring als ouders, hoe jullie elkaar leerde kennen en uiteraard jullie kindje.

Wanneer eer meerdere kinderen in het huishouden zijn is dit des te belangrijker. Wennen aan mijn aanwezigheid zodat we daarna ontspannen te werk kunnen gaan.

familiefotos-13.jpg

Speels

Mijn ervaring heeft me geleerd dat wanneer kinderen zichzelf zijn en vrij kunnen spelen ze het leukste op de foto gaan. Ik probeer ze daarom altijd iets te laten doen. Ik neem bellenblaas mee of een ballon. Dit hoeft natuurlijk niet op elke foto maar het breekt wel het ijs.

Naast dit heb ik nog meer kleine trucjes om kinderen op hun gemak te stellen en neem ik dit gedeelte erg serieus.